Car Lettering

Onze sectie autobelettering is één van onze krachtigste hulpmiddelen, wanneer juist gebruikt, kan uw dealershipshowroom in een verkooplaboratorium veranderen. Met onze autobelettering kunnen we een gemiddeld uitziende auto transformeren in een auto die een leven heeft. Hierdoor ziet u de resultaten in uw stand of online zeer snel.

Autobelettering is even belangrijk als het ontwerp zelf. Dit komt omdat het niet alleen de informatie aan het begin van de brief communiceert, maar ook de beelden aan het einde omvat. Het helpt de klant de ervaring met het voertuig te visualiseren. Ze ” Joshuas” echt om te zien wat er in de toekomst komt (of niet).

U kunt verschillende soorten afbeeldingen gebruiken, zoals stations, dieren, mensen en vormen. Als je afbeeldingen gebruikt, zorg er dan voor dat ze in beweging zijn. Er is een groot verschil tussen inkt en water. Water heeft de neiging om de inkt beter vast te houden. Wanneer je inkt gebruikt, heeft het de neiging te lopen. Water heeft de neiging op water te lijken. Contrast tussen de twee soorten afbeeldingen helpt de lezer de inhoud beter te begrijpen.

Autobelettering kan in het begin nogal ontmoedigend lijken. Er zijn vele types van machines en software die u kunt kopen of toegang via Internet om de baan gemakkelijker te maken, als u problemen hebt. Soorten tijdschriften en andere materialen die worden gebruikt in belettering kosten meestal meer dan $ 300.

Om uw auto reclame efficiënter en sneller te laten gebeuren, zorg ervoor dat u uw papier en pennen budget beperkt tot alleen het absoluut noodzakelijke. Bijvoorbeeld: een kleurenpen en kleurkrijt gecombineerd om uw sleutels te coderen past niet in de prijsklasse van de meeste budget papier en pennen. De beperking is aan u! Gebruik geen kroontjespennen of ordinaire pennen. Inkten, tempereren en pipetteren zal de afwerking verder versterken en beschermen. Gebruik alleen penverzegeling op waterbasis of glansversterkers voor highlight- en glansdoeleinden. Penverzegeling op waterbasis verdient de voorkeur omdat de formule op waterbasis bestand is tegen het vervagen van de vinylverzegeling. Gebruik een krijt om verzegeling op waterbasis aan te brengen en laat het drogen voor u verder gaat met de belettering.

Begin met een kleurcode Journal van vinyl fixatief letters en cijfers. Onderlinge spatiëring zal u helpen om de spatiëring gelijk en ononderbroken te houden. Dit zal communiceren naar de klant welk type van fixatief wordt gepresenteerd. Bovendien moeten alle extremen letters zijn een consistente grootte uit elkaar van het beëindigen van de lijn breken afstand.

felgekleurde vinyl belettering zorgt voor een schone look binnen en buiten. Dergelijke belettering vereist echter zorg omdat deze kleuren gemakkelijk vervagen als ze worden blootgesteld aan de zon.enviro-cave beletteringkan worden gebruikt op vinyl, maar vergeet niet om extreme voorzichtigheid te gebruiken bij daglicht, extreme warme en koude temperaturen of als de letters zich op een cabriolet of vinyl top letters of gebeurtenissen die kunnen leiden tot smearing. Een alternatief voor sommige van deze problemen is het gebruik van Aniline Semi-Ficture papier, maar let op Aniline is een permanent type oppervlak en mag niet worden behandeld als een verf.

De verf en de overdrukplaatjes kunnen allebei op een oppervlakte worden toegepast gebruikend het bovengenoemde proces van de oppervlakte opzetten vinylgrafiek en belettering evenals een andere bevestigende methodes. Zodra de oppervlaktegrafiek of de belettering wordt toegepast kan het worden verwijderd of worden omgekeerd met het gebruik van hitte en vervaagd tot de belettering en het vinyl verharden en permanent worden.

De Vinylgrafiek en het van letters voorzien kunnen op een voertuig, een boot, een jetski, een bus, een aanhangwagen, een boot of een motorhuis tot acht duim worden toegepast breed door zes duim hoog. De grafiek en de belettering van het vinyl kunnen op de buitenkant of het binnenland van om het even welk volledig groottevoertuig, aanhangwagen, boot of mobiel huis worden toegepast. Om te bepalen of de oppervlakte van uw voertuig voor vinyl belettering en grafiek groot genoeg is, meet u de breedte van uw voertuig dan deelt u dat aantal door twee. Dit moet gelijk zijn aan twee keer de breedte van uw voertuig plus een beetje extra.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *