Financiering van Medicare

swoopcare

Deze vorm van thuiszorg valt onder de categorie sociale zorg en is de meest gebruikelijke vorm van zorg voor mensen van 65 jaar en ouder. Deze vorm van zorg kan ook hulp bij het aankleden omvatten, vooral ‘s nachts, of gewoon licht huishoudelijk werk zoals wassen en het kiezen van de kleren van de cliënt. Dankzij ACFI-financiering kunnen cliënten met zwaardere zorgbehoeften hulp krijgen van een thuiszorgverlener. Mensen helpen om te gaan met de dagelijkse beproevingen van het zorgen voor zichzelf.

ACFI financiering

Medicare ACFI financiert tot het bedrag van $18,90 per dag en verleent lichamelijke, beroeps-, revalidatie- en andere sociale gezondheids- en welzijnsdiensten aan mensen van 65 jaar of ouder die niet in staat zijn voor zichzelf te zorgen. De gehandicaptenzorg die een verzorger op grond van het contract verleent, mag echter niet minder dan 24 uur per dag bedragen; de verzorger draagt de verantwoordelijkheid van de cliënt.

Medicare dekt geen gezondheids- of thuiszorgdiensten. Elke cliënt krijgt echter een verzorgersnummer dat voor zijn of haar rekening komt. De taak van de verzorger kan ook bestaan uit het opnemen en bijhouden van de bezoekgegevens van de cliënt, zodat een arts hem kan beoordelen.

Ziekenhuis of verpleging

Natuurlijk kunnen mensen ervoor kiezen om in een ziekenhuis te gaan wonen, maar de meeste bejaarden in verpleeghuizen hebben niet direct volledige medische verzorging nodig. Het verplegend personeel zal het hart, de longen en andere gezondheidsfactoren van de cliënt controleren. Een verpleegster controleert de medicatie en de vochthuishouding van de cliënt.

Continuing Care Retirement Communities

Dit zijn 55+ gemeenschappen die ontworpen zijn voor mensen die op langere termijn ouderenzorg nodig hebben. Veel van deze zijn de optie van begeleid wonen voor de oudere en minder gezonde mensen. Zij betalen voor uw medicijnen, vervoer van en naar de stad en helpen u uw omslagdoek te onderhouden. U moet echter wel Sociale Zekerheid en Medicaid betalen.

Welke vorm van begeleid wonen u ook kiest, u zult de regels en voorschriften van uw gemeenschap moeten leren kennen met betrekking tot het in aanmerking komen, de diensten die kunnen worden verleend, wat u voor de diensten moet betalen en hoe u fraude kunt voorkomen. Als zodanig is het belangrijk om onderzoek te doen en u in te lezen over alle richtlijnen, aangezien deze van staat tot staat verschillen. U kunt ook praten met andere mensen in uw situatie en advies krijgen van de professionals.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.