Hoe kies je de beste hengel

Voerboot

Met de nieuwe technologie kunt u op de voerboot in een rustig tempo vissen. Een andere goede reden voor het wijdverbreide gebruik van een voerboot is dat u nu met de boot kunt zwemmen en zelf het aas kunt opvissen. Andere voordelen zijn dat u de boot gemakkelijk kunt opbergen, mensen zullen het vervelend vinden als u hem gewoon op de steiger laat zitten. Tenslotte zal een boot de kinderen weghouden van uw vishaken in het meer.

Vervangen van hengel en reel op tweetaktvisser. Het ziet ernaar uit dat u een forse hengel gebruikt (gewicht 30 kg, het typische minimumgewicht van een tweetakthengel), die u honderden dollars gaat kosten. Maar wat met het stuk visdraad dat nu 30 kg visdraad wordt? Nog een stuk? Is er meer inbegrepen in deze getallen? In tegenstelling tot wat u misschien denkt, zullen hengels en reels niet kleiner worden. Pak geen 200 gram hengel of reel, maar pak wel de hengel en reel. Als je kleinere hengels wilt, moet je langere hengels pakken. Het vervangen van hengels en reels bij de zuigerhengelvisser. Veel mensen hebben mij nu gevraagd hoe vaak ik tot nu toe mijn zuigerhengels heb vervangen. Ten eerste zijn er mensen die nooit veel nut hebben gehad aan een zuigerhengel, gewoon omdat ze niet sterk genoeg zijn voor het water op meren of vijvers. Als uw zuigerhengel is zoals u denkt dat hij is, of zelfs als hij verticaal niet zo sterk is als u denkt dat hij is, dan heeft u er waarschijnlijk al jaren niet veel nut meer van ondervonden.

Conclusie

Na dit alles gelezen te hebben, moet u niet te bang zijn. Ik heb zelf alles wat ik op de markt tegenkwam als voerboot gekocht en gebruikt, met hetzelfde enthousiasme als waarmee ik dit artikel heb geschreven. Maar ik moet zeggen dat de pilotenbril die Roger Giles 100 jaar geleden op zijn reis naar Bangor kreeg, wel de beste bootuitrusting bleek te zijn die hij ooit heeft gehad. Leg dit artikel (vooral het gedeelte over het laatste punt) naast je hengel (of een andere uitrusting die je veel gebruikt) in je viskoffer om jezelf eraan te herinneren dat je alle hulp nodig zult hebben die je kunt krijgen.

Van tijd tot tijd zal ik aanvullende punten toevoegen over hoe u de beste hengel voor uw behoeften kunt kiezen, maar de verplichte conclusie van dit artikel is: Kies een hengel op basis van de lijnen die je gebruikt en wat je vist. Vissen is vissen. Als je vist op fruit en groenten, heb je een lichtere hengel nodig zoals ik hier met je deel. Vis je op de grote vissen zoals walley, dan heb je een hengel nodig die je tot het beste kunt vissen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *